Pühade ajal saame osa sõjaeelsete eestlaste toidukultuurist

with Kommentaare pole

6. detsembril kl 17.00-19.00 saab Tartu Linnamuuseumis kuulata ettekannet sõjaeelse Eesti toidukultuurist.

Peolaud, toiduvalmistamise (?) kursusest osavõtjad, ERM Fk 2649:1, Eesti Rahva Muuseum, http://www.muis.ee/museaalview/550363

Ettekande “Eestiaegne toidukultuur: maitsed ja kombed” raames räägivad etnoloogid Anu Kannike ja Ester Bardone 1920-30ndate eestlaste söömisharjumustest, pühade roogadest ja toidutrendidest.

Vajalik on eelregistreerimine meilile ants.siim@katarina.ee
Sissepääs muuseumi sooduspiletiga (2€)

Lisainfo ja eelregistreerimine:
Ants Siim
Tartu Linnamuuseum
haridusporgrammide kuraator
ants.siim@katarina.ee